Dapat Aircond SINGER Percuma.

image

Alhamdulillah rezeki dari-Nya, bulan April dimulakan dengan hadiah aircond percuma dari pihak pemaju perumahan. Janji yang mereka berikan waktu mula-mula kami setuju untuk pembelian rumah tersebut.

image

Kami rasakan janji tinggal janji tapi sudah ketetapan-Nya ada rezeki untuk kami maka inilah. Petang Jumaat pihak pemaju maklumkan ada orang akan datang untuk pemasang aircond pada tengah hari Sabtu maka kami pun sedia di rumah tidak ke mana-mana. Mereka datang seperti dijanjikan.

image

Sudah ada 2 aircond nampaknya di rumah kami. Walaupun aircond percuma itu hanya 1hp dan tidak sesuai untuk ruang tamu tapi disebabkan bilik kedua tidak digunakan lagi jadi ada baiknya ruang tamu diberikan keutamaan.

Lepas wakil pemasangan balik terus cuba try test aircond baru dan terlenalah semuanya di ruang tamu sampai ke petang…hehe.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

6 Responses

  1. Afiq says:

    Wah sampai 2 aircond, bil tinggi juga tu. Memang kena amalkan penjimatan tenaga elektrik, kalau tak confirm bil melambung…

  2. Alin Marlini says:

    huhuhuhu….bestnya dpt ekon free…rumah kita gak berekon2….

  3. Alhamdulillah….. akhirnya dapat juga penghawa dingin tu yea…. lepas nie tido lena sepanjang malam la yea….

  4. AZENI AHMAD says:

    Wahh bagusnya pemaju.
    Siap dapat aircond percuma lagi.
    Sesuai sangat dengan musim panas kan.

  5. Isabel says:

    Musim panas ni pasang air cond anak-anak pun tidur selesa kan? Takut dapat ruam nanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *