Pertama Kali Beli Mi Power Bank Online.

image

Alhamdulillah sampai juga pembelian pertama ini yang dibuat terus dari laman web Mi.com pada Jumaat minggu lepas. Aku hanya menjadi orang tengah tolong belikan bagi pihak orang lain. Risau juga sebenarnya takut barang lambat atau tidak sampai sebab orang punyakan. Kalau aku punya jangan risau akan aku amuk pihak Mi jika cari pasal tapi syukurlah tidak berlaku.

image

image

Memandangkan pembelian melebihi RM100 maka penghantaran adalah percuma. Kawan aku minta belikan 2 yang mana 1 untuk beliau dan 1 lagi untuk anaknya. Jadi aku cadangkan 2 saiz yang berbeza kapasitinya.

image

Kapasiti 10400mAh untuk anaknya manakala yang 16000mAh untuk beliau. Biar beliau cuba pakai dahulu dan tengok keupayaan Mi Power Bank ini selari dengan keperluannya atau tidak.

Biar masa dan penggunaan yang mengiyakan kualitinya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

5 Responses

  1. titan says:

    powerbank solar aku masih elok.

    so..mungkin tak beli powerbank baru. hoho..

  2. KiD says:

    macam ramai je yang beli powerbank jenis ni…

  3. reezluv says:

    baru sekali aku beli powerbank..tak pernah beli lain dah…murah je RM75 untuk 12000mAh

  4. adarain says:

    aku tunggu sampai powerbank rosak baru beli yg ni. cantik dan smart. powerbank lama aku ni dah 2 tahun pakai.

  5. muliani says:

    wahh banyak betul borong online tuuhh.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.