Beli Kipas Tefal di 11Street.

image

Sampai sudah kipas Tefal yang dibeli dari laman web 11Street. Aku memang dah lama mencari kipas jenis ini yang mana bukan kipas tinggi dan bukan juga kipas meja, ini jenis “bonsai” ketinggiannya yang boleh letak dilantai dan meniup pada paras separuh badan.

image

Kebetulan warna yang ditawarkan ialah hitam dengan bilah warna biru, kena sangat dengan tema ruang tamu rumah kami yang tak berapa lengkap lagi perabotnya.

Ada promosi khas jenama Tefal di laman web 11Street yang mana boleh dapat diskaun 11% dan pelbagai lagi, apa yang perlu ialah download kupon yang ditawarkan. Syukur juga penghantaran kipas ini adalah percuma, jimat lagi.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini “Setiap Gambar Ada Cerita”. Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. puanbee says:

    nak try beli di 11street ingatkan brg dr china .. haha rupanya dr malaysia ye

    • Ejam Othman says:

      kalau pernah beli di lelong.my konsep mereka lebih kurang jer di mana peniaga menggunakan 11street sbg medium pemasaran produk jualan masing-masing.

      setiap pembelian dan penghantaran yg berjaya barulah peniaga dapat duit hasil jualan dari 11street.

  2. kipas bonsai eh? hehe

  3. Periuk atau kuali tefal kalo ada sila beli yer…

  4. Anarm says:

    Dah lama tak shopping kat 11street

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *