MAHA 2016 Suatu Fenomena Dan Sebutan Ramai.

[youtube id=”Dx0SjwxH8hs” width=”600″ height=”340″ position=”center”]

Lihat sahaja video yang menunjukkan bahawa MAHA 2016 mendapat kunjungan yang cukup meriah sekali, boleh dikatakan setiap hari tidak pernah tiada pengunjung malah semakin menjadi-jadi apabila menghampiri hari-hari terakhir.

Beberapa perkara yang aku tengok menjadi penyumbang terbesar kepada fenomena luar biasa ini ialah adanya daya tarikan untuk anak-anak dan sokongan artis-artis tempatan.

Upin dan Ipin antara daya tarikan yang tepat sekali di bawa masuk pihak penganjur MAHA 2016 untuk menambahkan lagi keterujaan anak-anak yang mengikut ibu bapa melawat tapak pameran yang ada. Kesesuaian pameran untuk dikunjungi oleh Ibu Bapa dan anak-anak memang salah satu faktor penting untuk menjadi fenomena.

Kehadiran artis-artis tempatan samaada sebagai jemputan mahupun terlibat sama dengan pameran sangat dinanti-nantikan peminat mereka. Kesempatan inilah yang membuka ruang untuk artis dan peminat beramah mesra. Semoga golongan artis-artis Malaysia akan teruskan sokongan untuk MAHA yang akan datang.

Sama-sama kita nantikan MAHA seterusnya untuk kita tengok produk dan teknologi tempatan serta faktor keterujaan baharu yang bakal dibawakan oleh pihak penganjur.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

3 Responses

  1. Amin Hakim says:

    Maha taun depan pasti lagi happening.. tak sabar nak pergi taun depan

  2. nurmisnan says:

    amboiii ramai juga retis datang Maha 2016 ya
    untunglah jumpa Amy peweeett

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.