Jadilah GEMPAK FAN Sekarang.

GEMPAK.com telah membuka ruang dan peluang untuk mereka yang berminat menjadi kipas-susah-mati mereka yang mana ianya adalah sebahagian daripada Astro maka anda boleh bayangkan apa kelebihannya. Pada awal pengenalan Gempak ini aku perasan mereka guna jenama Astro Gempak namun sekarang dah menjadi Gempak sahaja sebaik penggunaan domain pendek Gempak.com diperkenalkan. Apa yang menjadi persoalan sekarang berapalah harga domain tersebut?

Nak tahu kelebihan Gempak Fan boleh baca di atas ini. Agak menarik bukan, benda pencuma kalau orang bagi ambillah. Pendekatan begini agak bagus untuk portal dan pembaca seperti zaman Portal Murai suatu ketika dahulu.

Baru daftar jadi Gempak Fan dah menang hadiah tiket tayangan tapi memandangkan ianya majlis pada hari bekerja tidaklah dapat diri ini untuk turut serta, maaflah. Kalau dapat merchandise percuma best juga, so team Gempak tak reti-reti nak email minta alamat untuk poskan barang ker…hehe

Ok apa lagi terus daftarkan diri untuk menjadi Gempak Fan sekarang.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.