Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 2)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Yeyeh Dapat Tshirt Blogr.my

Alhamdulillah rezeki hari Jumaat dan hari kedua puasa. Dapat bungkusan yang tidak ditunggu. Bila tengok alamat penghantar baru sedar dari mana. Cantik tshirt putih dengan logo rasmi blogr.my di depan dan belakang. Kainnya pun lebih tebal. Terima kasih untuk hadiah...
Read More »

Terawikh Pertama Haq dan Aqil.

Alhamdulillah malam tadi untuk solat tarawikh pertama bagi bulan Ramadhan ini kami berjaya bawa Haq dan Aqil. Ya pertama kali buat mereka yang berumur 3 tahun 5 bulan dan 1 tahun 9 bulan. Pada mulanya gusar juga risau ada yang...
Read More »

Haq Dalam Fasa Tiada Pemakaian Lampin.

Haq dalam proses “tiada lagi lampin pakai buang” ketika di rumah. Masih terlalu awal tapi sudah ada perkembangan baik. Kena kerap ingatkan dia kalau nak kencing kena masuk bilik air, kalau nak berak juga kena ke toilet. Ada ketikanya tercicir...
Read More »

Kenderaan Berat Lebih Muatan.

Mana tak cepat jahanam mainan kalau dah si pemainnya ganas amat. Mainan yang berfungsi dengan tolak ke depan dan ke belakang dinaiknya atas mainan tu buat macam main basikal. Alahai anak bijak Papa dan Mama ni. Walaupun dia duduk terbalik...
Read More »
Scroll To Top