Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 2)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Aqil dan Bonet Alza.

Petang tadi lepas bawa Aqil untuk rutin pemeriksaan kesihatan bagi umur 11 bulan terus ke lokasi lain pula untuk urusan aku. Sewaktu menunggu dalam kereta bersama Mamanya maka inilah yang terjadi. Dipegang tak nak dah minta lepas saja. Kereta parking...
Read More »

iPhone 5s Gajet Impian Setiap Blogger.

Peraduan yang menghadiahkan gajet mewah telah kembali, seperti biasa dibawakan oleh Denaihati Network sejak beberapa tahun yang lepas. Terkenal dengan sebuah blog dan komuniti yang aktif dalam dunia blog maka tidak hairan jika dikatakan ramai blogger di Malaysia mesti kenal...
Read More »

Cara Tag Produk HEYdotMY Dihasilkan.

HEYdotMY merupakan projek bisnes online aku yang mana bermula dengan jualan di Instagram dan kini telah aku naik tarafkan ke laman web e-commerce agar segala bentuk rekod jualan lebih teratur dan tersusun. Bagi memastikan proses penambahbaikan jenama bisnes ini aku...
Read More »

Layan Instavideo Kucing Acik Kujie.

Kelmarin ada buka Instagram di iPad Mini tu nak cuba-cuba sebenarnya kemudian ternampak video dalam instagram Acik Kujie tentang kucing dia yang berkaki tiga tu. Lepas mainkan video tu tunjuk pada Aqil, bukan main lagi suka dia tengok saja jari...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top