Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 2)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Berlari-larilah Penuh Kegembiraan.

Selasa lepas pergi ke Hospital Temerloh untuk tengok nenek pengasuh anak-anak yang ditahan wad sebab demam denggi. Polisi hospital ini kanak-kanak bawah 12 tahun tidak dibenarkan masuk ke wad, awal-awal di tingkat bawah lagi dihalang oleh pihak keselamatan. Tujuannya baik...
Read More »

Usahawan Muda Dan Telefon Berpisah Tiada.

Anak kecil mudah mengikut apa yang orang dewasa selalu buat. Bila lihat perkara sama ulangkali depan mata lagi cepat dapatnya. Ini Aqil dah pandai ajuk cara cakap di telefon, dengan kalkulator Mamanya pun boleh. Sementara tunggu makanan sampai usahawan muda...
Read More »

Sedapnya Mee Kari Kemaman Kopitiam Starmall Mentakab.

Malam semalam kami sekeluarga keluar makan di Kemaman Kopitiam Starmall Mentakab dengan tujuan isteriku ingin berjumpa rakannya yang bakal bertukar lokasi kerja bermula November nanti. Kira macam mini reunion jugalah. Kisah reunion itu tunggu isteriku update blognya kalau dia rajinlah…hehe....
Read More »

Jambu Sebiji Lobak Sebatang.

Geram jer papa tengok Aqil ni, waktu di rumah atok hari tu dia buat perangai comel ini. Bila atoknya buka peti sejuk terus dia terkam buah jambu tu, atoknya dah potong sikit jadi nampaklah ruangan isi dalam buah tu yang...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top