Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 3)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Mesti Nak Beli Pastri Danish Chocolate.

Setiap kali pergi ke AEON Bandaraya Melaka mesti akan singgah kedai roti dalam tu sebelah Watson kalau tak silap dengan motif utama ialah beli Danish Chocolate ini. Isterikulah yang merupakan pencinta makanan ini. Sejak aku diperkenalkan olehnya akan kesedapan pastri...
Read More »

Sarung Lengan Kurangkan Belang-belang.

Kisah sarung lengan pun nak ceritakan di blog? #sukati ler ini blog aku…hehe. Jangan marah yer saja jer nal mulakan cerita begitu, siap selitkan hashtag lagi macam hashtag yang tengah trending sekarang #aleuto tu. Ok berbalik pada tajuk cerita. Sarung...
Read More »

Lampin Pakai Buang Anak Pun Beli Online.

Pertama kali beli lampin pakai buang anak secara online. Kebetulan laman web ini buat promosi penghantaran percuma dan harga barang yang dibeli juga kebetulan lagi murah dari kedai yang biasa kami beli. Cuba dulu servis mereka bagaimanakan. Nampaknya puashati dan...
Read More »

Pemeriksaan Rabun Mata Percuma.

Tajuk ala-ala blogger pemain SEO sangatkan “pemeriksaan rabun mata percuma” gitu. Ok berbalik pada cerita asal. Sebenarnya isteriku mengadu sakit kepala walhal baru malam Isnin yang lepas dia mendapatkan khidmat urut dari seorang opah, ada rasa lega ketika itu. Selang...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top