Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 3)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Servis Kereta Perodua Axia Dalam Era GST.

Selamat datang era GST ke Malaysia, pada hari bertuah ini seluruh rakyat jelata menyambut kedatangannya dengan tangan terbuka dan dompet yang semakin rabak. Setinggi-tinggi tahniah. Meter kereta Perodua Axia dah menunjukkan servis untuk 10000 km harus dibuat. Gembira dan sedih...
Read More »

Kesan Dari Fanpage Ke Personal Page Facebook.

Semalam buat pertama kalinya aku mencuba teknik ini, mungkin bagi pakar FB ini hanya celah gigi jer infonya…hehe. Ok berbalik pada cerita asal. Saja update gambar Aqil petang semalam di Fanpage EjamOthman.com dan kemudian share semula ke akaun Facebook peribadi...
Read More »

Sim Kad XOX Percuma.

Simkad XOX pula aku nak cuba. Sebenarnya bukan nak cuba sangat tetapi disebabkan waktu layari laman web mereka terjumpa perkataan PERCUMA atau dalam bahasa kamusnya Free maka gatal ler tangan ini mengisi maklumat. Kebetulan pilihan nombor juga disertakan dan nampaklah...
Read More »

Tanam Pokok Buah Demi Hasil Masa Hadapan.

Semalam hari Ahad macam biasa ada masa terluang awal pagi menuju ke Pekan Sehari Temerloh untuk sarapan pagi dan cuci-cuci mata. Kebetulan pula puan isteri ada merancang nak cari anak pokok buah yang boleh ditanam di tanah tepi rumah. Jumpa...
Read More »
Scroll To Top