Author: Ejam Othman

2

Kad Jemputan Majlis Yang Menarik.

Ini kad jemputan majlis yang rakan sekerja dapat untuk tadika anaknya. Dia tunjukkan pada aku semalam dan ternyata sangat menarik walaupun ringkas sahaja. Sekeping kertas dan kotak boleh menjadi hasil yang menarik sebegini. Kad...

1

Alamak Nampak Juga.

Alamak, aku ingatkan isteriku tak nampak dah post tentang kuih keria ini yang dipost oleh Eqyn Lunch Box di group Makan-makan Kat Temerloh semalam. Ternyata dia nampak dan sempat tag aku juga…hahaha. Dah nampak...

0

Seni Contengan Yang Perlu Dipadam.

Cuti sekolah hujung tahun adalah masa untuk aku dan rakan-rakan sekerja buat kerja-kerja “pembersihan” dan “pemulihan” pada benda yang sepatutnya sebelum bermulanya sesi persekolahan yang baru pada tahun hadapan. Antara yang menjadi tumpuan kami...

0

Berus Cat Halal.

Pertama kali juga jumpa berus cat siap cop halal lagi, senang tokei kedai tak payah jawab soalan “ini bulu apa ?” setiap kali pelanggan nak beli.  Ketulenan cop halal tu aku tak pasti adakah...