Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 3)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Gatal Tangan Betul Budak Sekolah Ini.

Daripada jumlah 3 keping stiker yang sedia terpasang pada motor skuter aku hingga semalam hanya tinggal 1 sahaja lagi yang masih selamat, itu pun sebab emblem yang susah nak cabut. Jenis stiker yang lain habis dah hilang. Stiker pertama yang...
Read More »

Mari Buat Mimik Muka Bersama-sama.

Seronok juga main mimik muka ini tapi tidak dirancang, kebetulan pula sama cerita disebaliknya. Ini mimik muka sebelum keluar nak pergi berjalan-jalan. Nampak samseng pula Aqil ni bila baju berkolar terangkat begitu…hehe. Sekarang banyak bergambar dengan Aqil saja sebab dia...
Read More »

Potret Ulangtahun Perkahwinan.

Petang semalam bila isteriku balik dari kerja dia serahkan bungkusan berbalut kertas putih bereben putih kepadaku. Terharu beberapa saat, lepastu dia cakap bukalah. Sekali potret karikatur kami berdua yang siap dibingkaikan. Comel sangat. Kenapa potret berdua? Biarlah rahsia. Nanti potret...
Read More »

Klinik Kanak-Kanak Melaka – Bright Child

Teringat lagi disebabkan entri Klinik Pakar Kanak-kanak Melaka – Bright Child ini aku menerima email dan sms bertanyakan di mana lokasi klinik ini secara tepat. Dalam entri asal aku tidak sertakan gambar dari luar klinik tersebut. Syukurlah dengan bantuan Google...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top