Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 30)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Selitkan Kad Nama Blog dalam Barang Dagangan.

Kad nama blog peribadi masih banyak lagi yang telah ditempah dengan Eizil. Untuk mengelakkan “pembaziran” begitu sahaja ada baiknya diselitkan bersama barang yang aku niagakan iaitu Seluar Pelikat dan Seluar Batik. Sekurang-kurangnya aku memastikan bahawa pelanggan-pelanggan kenal akan penjual barangan...
Read More »

Kopi Old Town Pun Jadilah.

Lepas berendam di Melaka Wondeland semalam kami 2 kereta terus bergerak menuju AEON Bandaraya Melaka untuk pergi isi perut. Perjalanan ke sana dalam hujan lebat agak perlahan sebab trafik sesak dengan kereta. Bila sampai dan sesudah solat apa lagi pergi...
Read More »

Cuti Sekolah Habiskan Masa di Melaka Wonderland.

Melaka Wonderland Theme Park & Resort ini sudah lama dibuka tapi kami sekeluarga baru dapat pergi semalam. Sejak dah beberapa tahun keluar dari Melaka ni memang banyak benda baru yang tumbuh dan muncul di Melaka sampaikan “semak” dah aku tengok...
Read More »

Nasi Lemak 70 Sen Yang Sedap.

Alhamdulillah syukur rezeki baru sampai tengah hari tadi malam ini dapat pula nasi lemak 70 sen yang sedap tu. Sebelum ini ketika kami balik Melaka dapat rasa nasi lemak ini waktu sarapan. Bayangkan nasi lemak serupa dimakan waktu malam…sedap lagi...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top