Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 30)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Be Careful With My Heart – Maya Berkahwin Dengan Sir Chief Akhirnya.

Bukan main punya panjang tajuk entri. Akhirnya Maya dan Richard a.k.a Sir Chief bersatu juga menjadi pasangan suami isteri. Happy ending juga akhirnya. Cerita Be Careful With My Heart ini agak comel sebenarnya jalan ceritanya sampaikan kalau tengah tengok mesti...
Read More »

Pencinta Buah Nangka.

Sedap elok manis buah nangka ini, beli petang semalam di pasar malam yang dibuka siang…hehe. Beli makan malam tujuan sebenarnya tapi sebab tiada apa yang dicari maka makan di kedai sahaja. Nangka tu beli bawa balik untuk Haq. Kot ya...
Read More »

Senyuman Aqil.

Senyuman anak-anak memang mampu membuatkan hati Ibu dan Bapanya sejuk dan tenang. Boleh hilang kepenatan seharian di tempat kerja. Hargai moment ini dengan rakaman gambar mahupun video. Ketika saat kita rasa marah atau stress tengoklah wajah mereka ini. Ini penyertaan...
Read More »

Botol Susu Mesti Ada Setiap Kali Keluar Berjalan.

Haq dah mula perangai babynya, macam dah besar sangat pula sekarang yer walhal baru 2 tahun 3 bulan. Setiap kali naik kereta nak berjalan mesti bawa sebotol susu siap bancuh untuk dia. Berjalan saja kereta mulalah minta susu. Kalau tak...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top