Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 30)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Ulangtahun “Aku Terima Nikahnya” Yang Ke-5.

Alhamdulillah syukur kehadrat-Nya atas nikmat berkeluarga ini. Hari ini 25 September 2014 genaplah 5 tahun usia perkahwinan kami. Saat lafaz nikah 5 tahun dulu masih dalam ingatan, cewah. Kehadiran 2 hero comel mewarnai lagi dunia rumahtangga kami, syukur yang tidak...
Read More »

Daun Pandan Haruman Semulajadi.

Sudah jadi kebiasaan kami letak daun pandan dalam bonet kereta untuk memastikan haruman dalam kabin sentiasa ada. Biasalah kereta ada anak kecil memang pelbagai sikit bau-bauannya. Haruman semulajadi lebih baik, lagipun kami jarang beli haruman kereta yang dijual tu. Bukan...
Read More »

Kenapa Perlu Baca Blog Parenting.

Segmen Kenapa Perlu Baca Blog Parenting ini dibawakan oleh blogger MelastikBintang yang ada iras-iras Izzue Islam katanya. Rasa macam tak pernah aku sertai mana-mana segmen anjuran blogger, ker ada dan aku lupa. Ok boleh abaikan kekusutan itu. Marilah kita baca entri...
Read More »

SatuGadgetDotCom Tunaikan Janji Penghantaran Dalam 24 Jam.

Lambat pula update pasal benda ni yang sepatutnya Jumaat lepas lagi aku harus coretkan sewaktu masih panas, sekarang dah suam-suam sikit. Pada hari Khamis (18.09.2014) yang lepas aku telah buat pembelian di Lelong.my untuk sebuah telefon pintar yang dijual oleh...
Read More »
Scroll To Top