Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 30)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Beli KitKat Tapi Tak Dapat Cawan Mug Percuma.

Kecewanya rasa hati bila impian nak dapatkan mug percuma bila beli kitkat tadi hampa apabila dimaklumkan oleh kaunter khidmat pelanggan TF Temerloh yang mereka tiada stok. Kena tunggu sampai baru boleh tuntut, tarikh spesifiknya tiada entah bila. Lagi sakit hati...
Read More »

Dalam Timbunan Kain Pun Boleh Tidur.

Kalau dah penat sangat memang tak kira di mana saja dia boleh lelap, ciri-ciri ini sama macam Papanya..hehe. Lepas sarapan pagi tadi jalan-jalan sikit dan sampai ke rumah dah hampir jam 2 petang, memang waktu sepatutnya dia tidur. Memang lepas...
Read More »

Bawa Birthday Boy Sarapan di McDonalds.

Pagi tadi kami keluar bersarapan di McDonalds dengan tujuan untuk meraikan birthday boy Haq. Kenapa pilih McDonalds untuk sarapan pagi ialah sambil makan nanti Haq boleh main juga, sekarang dia bukan tahu duduk diam kalau di meja makan. Kami pun...
Read More »

Dhiyaulhaq Zhafran Genap 2 Tahun.

Hari ini 18 Januari 2014 genaplah umur anak sulung aku berusia 2 tahun. Terasa cepat masa berlalu rasa macam masih baby lagi Haq tu. Ketika umur 2 tahun dia dah upgrade jadi Along kepada adiknya Aqil yang bakal masuk 4...
Read More »
Scroll To Top