Home » Articles posted by Ejam Othman (Page 30)

Author Archives: Ejam Othman

About Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

Aqil 9 Bulan.

Alhamdulillah syukur kepada Ilahi atas kurniaan anak-anak yang sihat dan cergas fizikal cerdas mindanya. Semalam timbang berat Aqil untuk 9 bulan telah cecah 9.5kg. Patutlah sakit pinggang kalau dokong dia lama sikit, ibarat pikul guni beras 10kg…hehe Kegebuan Aqil sentiasa...
Read More »

Hot Pole Dancer.

Tajuk seram jer bunyi, jangan ada yang mencari keyword pole dance panas tu dah ler sebab bulan puasa dah nak dekat. Ini aksi Aqil malam tadi yang sekarang ni suka sangat memanjat dan berjalan secara berpaut dari satu tempat ke...
Read More »

Touch 2 Success Mega Melaka 2014.

Alhamdulillah agenda semalam untuk menghadiri program ilmu berkaitan Shaklee iaitu Touch 2 Success Mega di Rumah Media Melaka telah dipermudahkan. Kami pergi berdua sahaja yang mana anak-anak tinggal di rumah abah sambil dijaga oleh busu mereka. Program ilmu, motivasi dan...
Read More »

Gigi Pertama Aqil Sudah Muncul.

Alhamdulillah syukur anakku Aqil membesar dengan sihat dan perkembangan normal. Gigi pertama sudah kelihatan cuma belum keluar sepenuhnya lagi. Dalam pada aku bergembira ada insan yang akan berduka tidak lain dan tidak bukan ialah Mamanya yang akan alami aksi gigitan...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top