Home » Aku Dan Kehidupan (Page 2)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Usahawan Muda Dan Telefon Berpisah Tiada.

Anak kecil mudah mengikut apa yang orang dewasa selalu buat. Bila lihat perkara sama ulangkali depan mata lagi cepat dapatnya. Ini Aqil dah pandai ajuk cara cakap di telefon, dengan kalkulator Mamanya pun boleh. Sementara tunggu makanan sampai usahawan muda...
Read More »

Sedapnya Mee Kari Kemaman Kopitiam Starmall Mentakab.

Malam semalam kami sekeluarga keluar makan di Kemaman Kopitiam Starmall Mentakab dengan tujuan isteriku ingin berjumpa rakannya yang bakal bertukar lokasi kerja bermula November nanti. Kira macam mini reunion jugalah. Kisah reunion itu tunggu isteriku update blognya kalau dia rajinlah…hehe....
Read More »

Jambu Sebiji Lobak Sebatang.

Geram jer papa tengok Aqil ni, waktu di rumah atok hari tu dia buat perangai comel ini. Bila atoknya buka peti sejuk terus dia terkam buah jambu tu, atoknya dah potong sikit jadi nampaklah ruangan isi dalam buah tu yang...
Read More »

Kehidupan Seorang Pemuzik.

Ini gambar petang semalam. Sambil bagi susu sambil pegang pengetuk alat muzik tu dia minum sampai habis. Mata dah layan sangat nak tidurnya, aku biarkan jer sambil gosok belakang dia dan garu-garu manja kepala dia. Tidak sampai 5 minit lepas...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top