Home » Aku Dan Kehidupan (Page 2)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Dalam Troli Pun Jadi.

Lepas zohor tadi keluar pergi beli barang dapur ke lokasi biasa. Hero berdua tu memang dah mengantuk pun tapi apakan daya kena keluar juga waktu itu sebab petang ni ada agenda lain.  Dalam stroller adiknya duduk maka abang duduk dalam...
Read More »

Agen Perisik Upahan Mama.

Ini budak nama Aqil sudah pandai memanjat dan ianya adalah kegemaran terkini. Mungkin juga itu persediaan awal untuk berdiri dan berlari. Bila dah mula berlari jawabnya riuh rendahlah rumah abang dan adik berlari manakala Papa dan Mama bertempik supaya anak-anak...
Read More »

Contoh Gambar Kamera Lenovo A880 – Outdoor.

Ini adalah contoh gambar kamera telefon Lenovo A880 yang mengambil gambar di luar pada waktu 9 pagi. Cuaca yang tidak panas dan tidak pula terlalu redup kamera 5mp yang tersedia pada telefon ini mampu memberikan gambar yang menarik.   Warna...
Read More »

Be Careful With My Heart – Maya Berkahwin Dengan Sir Chief Akhirnya.

Bukan main punya panjang tajuk entri. Akhirnya Maya dan Richard a.k.a Sir Chief bersatu juga menjadi pasangan suami isteri. Happy ending juga akhirnya. Cerita Be Careful With My Heart ini agak comel sebenarnya jalan ceritanya sampaikan kalau tengah tengok mesti...
Read More »
Scroll To Top