Category: Aku Dan Kehidupan

yoyo-car-di-rumah-01.jpg 0

Jom Lumba Yoyo Car.

Petang yang panas dan berbahang, duduk dalam rumah pun rasa macam bersauna sahaja. Nak keluar malas pula maka lepak di rumah sahaja dan main yoyo car sambil berlumba di ruang tamu. Aqil nak tumpang...

stiker-produk-heydotmy-01.jpg 0

Stiker Produk @HEYdotMY Dengan Logo Baharu.

Alhamdulillah sampai sudah stiker yang ditempah dari RR Inspiration Resources yang dimiliki oleh Saudara Mohd Norfauzi Idris. Kali ini aku buat stiker untuk dilekatkan pada bungkusan produk @HEYdotMY dengan menggunakan logo baharu yang telah...

kasut-joging-baru-05.jpg 0

Nak Joging Tapi Tak Jadi.

Nampaknya cuaca petang ini tidak mengizinkan aktiviti berjoging, langit sudah gelap menunggu hujan turun membasahi bumi yang kekeringan ini. Kasut untuk dua orang hero ini pun dah siap beli pagi tadi tapi nampaknya hajat...

ubat-sakit-otot.jpg 0

Terpaksa Telan Ubat Sakit Otot.

Sejak hari Khamis lagi sebenarnya dah sakit otot betis kaki kanan sebab waktu bangun pagi kaki kejang tiba-tiba. Sudah agak lama sebenarnya tidak diserang kekejangan pada kaki. Bila pergi kerja banyak bergerak maka jadi...

joging-dengan-aqil-02.jpg 0

Berjoging Sambil Mengendong Aqil.

Petang tadi sempat juga curi masa terluang keluar sekeluarga ke taman tasik terdekat untuk sama-sama keluarkan peluh. Papa dan Mamanya siap berpakaian joging dan berkasut bagai tapi anak-anak pakai baju nak pergi Mall…hehe. Bila...

hadiah-haq-4-tahun-01.jpg 1

Yoyo Car Hadiah Untuk Haq.

Bersempena dengan hari ulangtahun kelahiran Haq semalam kami hadiahkan Yoyo Car buat dia, tapi macam biasa mana boleh beli sebuah kenalah beli dua buah mainan sama. Pada mulanya nak cari sejenis skuter yang tolak...

haq-4-tahun-03.jpg 1

4 Tahun Dhiyaulhaq Zhafran.

Alhamdulillah syukur kepada Yang Esa, hari ini genap 4 tahun usia anak sulong kami Dhiyaulhaq Zhafran. Semakin membesar dan bijak dengan pelbagai laku dan ragam. Sebagai abang sulong Haq banyak beralah dengan adiknya Aqil....