Home » Aku Dan Kehidupan (Page 2)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Aqil dan Bonet Alza.

Petang tadi lepas bawa Aqil untuk rutin pemeriksaan kesihatan bagi umur 11 bulan terus ke lokasi lain pula untuk urusan aku. Sewaktu menunggu dalam kereta bersama Mamanya maka inilah yang terjadi. Dipegang tak nak dah minta lepas saja. Kereta parking...
Read More »

Cara Tag Produk HEYdotMY Dihasilkan.

HEYdotMY merupakan projek bisnes online aku yang mana bermula dengan jualan di Instagram dan kini telah aku naik tarafkan ke laman web e-commerce agar segala bentuk rekod jualan lebih teratur dan tersusun. Bagi memastikan proses penambahbaikan jenama bisnes ini aku...
Read More »

Layan Instavideo Kucing Acik Kujie.

Kelmarin ada buka Instagram di iPad Mini tu nak cuba-cuba sebenarnya kemudian ternampak video dalam instagram Acik Kujie tentang kucing dia yang berkaki tiga tu. Lepas mainkan video tu tunjuk pada Aqil, bukan main lagi suka dia tengok saja jari...
Read More »

Sudah Berbaju iPad Mini Itu.

Pagi tadi cover untuk iPad Mini ini telah selamat sampai lepas buat pembelian di Lelong.MY semalam. Nampaknya penjual itu boleh dipercayai dan bergerak pantas dalam mengendalikan pembelian pelanggan. Aku cari yang murah-murah jer dengan bajet RM20 ke bawah. Nasib baik...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top