Home » Aku Dan Kehidupan (Page 2)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Walaupun Patah Ku Pakai Juga.

Jangka hayat cermin mata aku ini tidak lama nampaknya. Apa boleh buat bila ada anak kecil yang cergas dan cerdas macam Aqil. Sehari kalau tak sentap cermin mata aku memang tak sah…hehe. Akhirnya patah juga penampan kaki cermin itu cuma...
Read More »

Makan Dan Bergurau.

Malam tadi punya cerita sempat dirakamkan oleh Mamanya waktu aku menggosok baju kerja di dalam bilik kuarantin. Bila adik dan abang makan bersama inilah jadinya, abang nak makan adik ajak bergurau lepas tu bantai gelak. Mana dapat perangai ini entah...
Read More »

Haq 3 Tahun.

Alhamdulillah hari ini genap usia Haq 3 tahun. Syukur kehadrat Illahi atas kurniaan ini. Masih lagi teringat saat kelahirannya dan dugaan saat dalam kandungan juga. Allah dah rancang yang terbaik buat kami untuk mendapatkan anak pertama bernama Dhiyaulhaq Zhafran ini...
Read More »

Pinggan Sendiri Suap Sendiri.

Syukur Alhamdulillah, semakin membesar anak Papa nama Haq ini. Minggu depan nak masuk 3 tahun dah umurnya. Dari hari ke hari nampak dah ciri-ciri seorang Along kepada adiknya Aqil dan mungkin pada adik-adiknya yang lain juga. Baik di rumah mahupun...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top