Home » Aku Dan Kehidupan (Page 4)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Kesan Advertorial Terhadap Sesuatu Bisnes.

Apa perasaan anda selaku seorang peniaga? Tidak kira online mahupun offline mesti akan tersenyum lebar bila pelanggan baru yang memulakan perkenalan diri dengan cara ini. Mana tidaknya pelaburan yang dibuat oleh sesebuah perniagaan itu dalam menarik pembeli dan menaikkan jenama...
Read More »

Bagaimana Cara Mudah Menggosok Shawl Yang Panjang?

Gila kau blog jantan tanya pasal cara menggosok shawl yang panjang. Oh ya ini blog jantan merupakan seorang suami kepada suri hatinya dan juga seorang Papa kepada dua heronya. Soalan ini serius ok, aku perlukan sangat-sangat jawapannya. Mungkin ada jawapan...
Read More »

Comot Makan Aiskrim Bersama-sama.

Makan aiskrim seorang satu Aqil dan abang Haq. Comot itu adalah pakej yang didatangkan bersama dalam setiap bungkusan aiskrim. Aqil masih selsema tapi sebab tengok abangnya makan dia pun nak juga. Kalau tak bagi dia akan berguling-guling sambil melontarkan vokal...
Read More »

Main Air di Taman Tema Air Bayou Lagoon Park Resort.

Cuti Hari Merdeka kali ke-57 hari ini kami sekeluarga habiskan masa berendam sampai kembang di Bayou Lagoon Park Resort. Taman tema air yang menjadi tarikan terbaru di negeri bersejarah Melaka. Perancangan memang dah dibuat awal dan tiket juga siap beli...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top