Home » Aku Dan Kehidupan (Page 4)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Perbaharui SSM Tahun 2015.

Alhamdulillah selamat dah perbaharui SSM MHNO Resources untuk tahun 2015 ini. Aku tukar alamat perniagaan sebab bakal pindah ke rumah baru. Tukar alamat dikenakan bayaran RM20.00, maklumat perniagaan RM10.00 dan pembaharuan sijil perakuan RM60.00 maka terbanglah RM90.00 demi sebuah perniagaan....
Read More »

Episod Akhir Zahira.

Hari ini merupakan episod terakhir drama bersiri Zahira dalam slot Samarinda di TV3. Adakah penghujungnya memberikan bahagia buat Zahira? Siapa pula pilihan hatinya? Sofian kawan kepada Zahira yang banyak buat hal dengan Zahira pun dah minta maaf tanda sesalan. Zahira...
Read More »

Pembelian Ke-3 Dengan Soukai.my Selamat Sampai.

Alhamdulillah barang yang dibeli semalam selamat terima hari ini dalam keadaan sihat sejahtera. Soukai.my ini adalah rujukan aku kalau nak bandingkan harga barang keperluan harian. Memandangkan berlakunya kenaikan harga jualan lampun pakai buang PetPet di pasaraya kegemaran kami di sini...
Read More »

Walaupun Patah Ku Pakai Juga.

Jangka hayat cermin mata aku ini tidak lama nampaknya. Apa boleh buat bila ada anak kecil yang cergas dan cerdas macam Aqil. Sehari kalau tak sentap cermin mata aku memang tak sah…hehe. Akhirnya patah juga penampan kaki cermin itu cuma...
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top