Home » Aku Dan Kehidupan (Page 4)

Category Archives: Aku Dan Kehidupan Subscribe!

Kisah kehidupan harian aku.


Selfie Sefamili.

Petang semalam lepak-lepak riadah keluarkan peluh di Kolej Komuniti Temerloh. Seronok Haq dan Aqil dapat keluar rumah dan berlari riang si abangnya. Aqil macam biasa berdukunglah dengan Papanya dan Mama layan abang Haq main panjat-panjat turun gelongsor. Sesambil riadah ambil...
Read More »

Teruskan Berkhidmat Dengan Baik Motorku.

Beberapa hari lagi cukuplah usia 3 tahun motorku si Cik Dara Ayu. Sudah banyak berjasa sebab menjadi binatang tunggangan pergi dan balik kerja. Selain pergi kerja ianya jadi kenderaan untuk ke pejabat poslaju bagi menghantar barang dagangan Seluar Pelikat dan...
Read More »

Bateri Kereta Perodua Alza Minta Ditukar.

Sudah suratan dan ketentuan-Nya, pagi tadi lepas bersarapan di McD Temerloh ingin meneruskan agenda hari minggu namun bila hidupkan enjin kereta tidak boleh pula. Radio telah ter-reset dan jam menunjukkan jam 12 maka bateri kereta dipersalahkan. Masuk semula kami sekeluarga...
Read More »

Aku Suka Kasut Dr. Cardin.

Ini adalah kasut kedua setelah masuk tahun kedua aku bekerja dalam sektor perkhidmatan awam ini. Kiranya pakai sepasang kasut kulit untuk setahun. Kalau boleh memang aku tak nak tukar pun kasut sebelum ini tapi disebabkan tapak kasutnya dah pecah terkopak...
Read More »
Scroll To Top