Kesan Ribut Di Mentakab Semalam.

Petang semalam hujan agak lebat di Mentakab dan kawasan sekitarnya. Ketika kami dalam perjalanan ke bazaar Ramadhan Songsang hujan masih tidak selebat mana. Selepas siap aku membeli juadah berbuka kami terus pulang, dalam perjalanan balik banyak kawasan berlaku dahan dan pokok tumbang di tepi ...Read More

Tshirt hey.my Telah Selamat Diterima.

Alhamdulillah tshirt untuk mempromosikan laman web e-dagang aku iaitu HEY.my telah selamat diterima. Bermula dengan perbincangan bersama Saudara Fauzi dari RR Inspiration Resources pada hari Isnin untuk mencetak 3 helai tshirt ini hinggalah dapat dalam tangan pada hari ini. Sangat cepat servis yang diberikan ...Read More

Dapat Kad Raya daripada Kak Kujie.

Jumaat lepas lagi dapatnya kad ucapan Selamat Hari Raya daripada blogger hebat kak Kujie ni. Nampaknya tahun ini aku dah dapat 2 keping kad ucapan, suatu pencapaian terbaik dalam era Facebook. Nak pecah kaca pecah gelas lepas baca harap balas macam tak sempat dah. ...Read More