Bersilang Kaki Macam Orang Besar.

Aqil punya feveret sekarang ialah silangkan kaki dia tu bila dibaringkan. Gaya dah macam orang besar, ada gaya bos juga. Bila menyusu badan tengok aksi ni memang geram. Sikit hari lagi dapat goyang-goyang kaki sambil menyusu memang sengaja nak kena...
Read More »

Selamat Perbaharui MHNO Resources

Alhamdulillah semalam selamat dah perbaharui daftar perniagaan MHNO Resources untuk setahun lagi. Kali ini aku buat pertukaran pada alamat perniagaan dan tambah jenis perniagaan. Perubahan tersebut dikenakan bayaran tambahan RM30.00 tambah perbaharui SSM RM60.00 maka semalam berjaya habiskan RM90.00 untuk...
Read More »

Haq Bikin Gempar Di Awal Februari.

Hari ini secara rasmi masuk bulan Februari bagi tahun 2014. Pada hari pertama inilah juga ditakdirkan Haq bikin gempar dengan memasukkan benda dalam lubang hidung belah kanannya. Perkara ini terjadi tengah hari tadi, pada awalnya ingatkan boleh keluar dengan sendiri...
Read More »

Parking Tak Jadi Derma Katanya.

Tujuan asal lot petak parking yang disediakan untuk kumpul sumbangan kepada madrasah berhampiran, namun disebabkan apa pun tidak tahu perkataan derma dipadamkan. Bermakna kena bayar juga tak kira janji masuk parking. Ada faham. 848 total views, 3 views today
Read More »

Denaihati.com

Scroll To Top