Love Home Fair 2014 di Mentakab.

Hari ini bermulanya Love Home Fair 2014 yang bertempat di Dewan SMK Hwa Lian. Berlangsung dari 5 hingga 8 Jun 2014 pameran ini memberikan tawaran harga bagi perabot rumah antaranya set sofa dan tilam. Banyak juga sofa yang cantik-cantik tapi...
Read More »

Sedap Juga Maggi Hot Cup Goreng.

Hari tu aku ada ceritakan pasal Maggi Hot Cup Goreng dari Groupon Malaysia dan aku janji nak ceritakan pula apa rasanya selepas makan. Ok inilah entri penceritaan tersebut. Janji harus ditunaikan tak kira cepat atau lambat. Cuba secawan untuk aku...
Read More »

Dengki-mendengki Membawa Bahagia.

Si abang Haq ni punya perangai sukalah menyakat adiknya Aqil tu. Kalau bermain tu kejap jer bersama-sama lepas tu mulalah nak berdengki, jangan ingat abang jer buat adik tapi si adiknya pun boleh tahan bergeliga otak tu nak balas balik....
Read More »
Scroll To Top