Setiap Gambar Ada Cerita.

15

Pemenang Bertuah 3 Set Earphone.

Seperti yang dijanjikan sebelum ini bahawa hari ini 15 Januari 2014 pemenang bertuah 3 set earphone jenis Scosche Noise Isolation Earbuds thudBUDS – HP200CF yang berharga RM49.90 setiap satu akan diumumkan. Mereka yang bertuah...

2

Bateri Motor Meragam.

Alhamdulillah nasib baik motor tak boleh hidup selepas siap hantar barang pelanggan di pejabat Poslaju. Elok keluar nak hidupkan motor terus takde kuasa. Sebaris dengan Poslaju tersebut ada 2 bengkel...

5

Sedapnya Cakar Ayam.

Rasa macam dah lama tak makan kuih cakar ayam ini. Kebetulan hari tu jumpa terus borong. Rasanya sedap, rangup dan tak manis melampau sangat jadi bila makan tak cepat rasa...

3

Nak Teman Papa Berjaga.

Sekarang jam menunjukkan pukul 11.45 malam, aku masih berjaga sebab tengok drama Luth Mahfuz. Aqil dan mamanya dah tidur lena. Haq pula keluar masuk bilik tapi masih tak nak tidur....

3

Muatkan Baby Coat Dalam Bonet Alza.

Alhamdulillah berjaya juga guna logik untuk memastikan semua bahagian baby coat tersebut mampu muat ke dalam ruangan bonet Alza dengan memastikan stroller masih mampu dibawa bersama. Bukan tak nak tinggalkan...

2

Dah Lama Tak Beli Kasut di Zalora.

Serius cakap memang dah lama tak beli kasut baru, baik untuk jalan-jalan mahupun kerja. Semalam selak-selak website Zalora terbekenan dengan pilihan jenama Body Glove. Kalau tidak silap jenama ini waktu...

0

Calar Sana Calar Sini.

Sila abaikan mamat yang sedang ber-masker bagai tu. Balik kepada tajuk cerita “calar”, along Haq punya lasak sekarang buat papa dan mamanya mengucap panjang selalu. Kita risau dia cedera nanti...

5

Rampasan Kuasa.

Punyalah Along Haq dengki dengan adiknya sampaikan tempat mainan untuk adiknya pun jadi milik dia. Memang sebelum ini dia punya tapi kenalah sedar diri dan sedar ruang bahawa dia sudah...