Air Minuman Kami Kini Bersih Dengan SuperFine Water Dispenser

SuperFine Water Dispenser

Pada bulan Disember yang lepas aku dan isteri telah membuat keputusan untuk membeli water dispenser SuperFine ini kerana ingin dapatkan air minuman yang lebih bersih. Dengan bajet yang rendah kini sesiapa pun mampu untuk mendapatkan air minuman yang bersih dan jimat. Kenapa jimat? Anda tidak perlu lagi masak air berasingan selepas tapis air kerana telah disediakan pilihan air panas, suhu biasa dan air sejuk.

Bermula dengan paip bekalan air.

Pemasangan sangat mudah, hanya pasang pembahagi ini pada saluran paip air di singki atau sumber paip air terdekat.

Penapis peringkat pertama.

Peringkat awal air paip ditapis oleh penapis seramik yang dipasang selepas paip dibuat pemasangan sistem pengasingan laluan air ke penapis dan untuk kegunaan basuhan.

4 Penapis yang dibekalkan dalam sistem ini.

4 penapis ini diletak di bahagian bawah rak sistem ini dan bertutup kemas, ini dapat memastikan sistem penapis ini tidak terdedah kepada serangga perosak seperti lipas dan tikus.

Rupa penuh sistem penapisan ini.

Sistem ini berdiri dengan setnya sendiri dan tidak menggangu ruang kerana saiznya yang kecil dan padat.

Takungan air yang melimpah atau meleleh.

Ciri-ciri keselamatan yang disediakan.

Air panas pada sistem ini dilengkapi dengan kunci keselamatan untuk memastikan anak kecil tidak terdedah kepada kecederaan akibat melecur.

Aku ada peluang menarik untuk sesiapa juga mendapatkan set Water Dispenser SuperFine secara PERCUMA*.

Klik untuk gambar penuh.

*PERCUMA yang dinyatakan adalah dengan kaedah tertentu, untuk ketahui rahsianya sila email saya di me[at]ejamothman.com

 

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

16 Responses

  1. ohcikgu says:

    wahh..berapa harganya nih..

  2. Emmet says:

    wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! 😀

  3. Naim Rahman says:

    bole mintak contact saya 0126772141 or email. naim@us-epc.com

  4. Naim Rahman says:

    bole bagi no phone.. aku nak tau pasal superfine

  5. NOR SIAH BINTI HARUN says:

    assalamualaikum. water filter ni mudah dapat spare part tak? sebab dulu saya ada beli water filter bila ceramic nya pecah kerana terjatuh ketika membersihnya tiada spare part.

    • ejam says:

      waalaikumsalam, setakat hari ini spare part masih mudah dapat sebab agen superfine akan maklumkan tempoh penukaran filter dan mereka akan datang pasang.
      Mereka sedia ada stok filter.

  6. NOR SIAH BINTI HARUN says:

    saya memohon jasa baik tuan kalau boleh tolong beritahu saya nama dan nombor telefon wakil di IPOH PERAK

    • ejam says:

      boleh puan emailkan atau sms kepada saya no. telefon untuk saya bagi kepada wakil superfine yang saya kenal dan nanti dia akan hubungi puan semula.
      Email saya – me@ejamothman.com
      No.hp – 0123142179
      Terima kasih.

  7. ainul.khozari says:

    Baguslah sistem penapisan air superfine ni.saya nak jadi wakil penjual macam mana cara nya ya ??

  8. amir says:

    Saya sgt berminat utk menjadi ejen pemasaran produk ini.kerana dulu saya pernah bekerja secara langsung dgn sebuah syt berkaitan dgn waterfilter.dari situ saya faham tentang kebaikan menggunakan produk ini.
    jadi saya harap dapat tahu bagaimana cara nya.
    sekian terima kasih.

  9. Putraz says:

    As salam bleh sy tahu air yg ditapis oleh mesin ini airnya, air akaline atau sebaliknya.

  10. wan says:

    beli water filter kt sini berbaloi..

    carousell.com/smartshop_online

  11. Ishak says:

    Boleh tak penapis air ini digunakan dengan air yang di boring(telaga tiub).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *