Senang Berurusan Terus Dengan PosLaju.

image

PosKaju Temerloh.

Isteriku terlibat dengan Shaklee, jadi bila ada pembelian dari kenalan FB dia kenalah buat penghantaran. Sebelum ini selalu berurusan di pejabat pos, bila tahu ada pejabat poslaju maka lebih baik terus ke sana kerana lwbih cepat dan jimat masa.

Pegawai kaunter poslaju Temerloh sangat peramah, senang berurusan dengannya.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

7 Responses

  1. Anuar says:

    betul tu.. Senang nak berurusan dengan Pos Laju ni.. Barang pun cepat sampai.. 😉

    • ejam says:

      senang bila ada pejabat poslaju yang diasingkan dari pos biasa seperti ini, semua urusan lagi cepat.
      barangan sampai dengan selamat itu memang benar, suka sangat dengan kecekapan poslaju sekarang ini.
      tahniah poslaju.

  2. puanbee says:

    saya pun suka guna pos laju je .. eh bukan kalau nak urusan memang tk pandai guna pos lain hee

  3. Anarm says:

    tapi ada juga servis pos laju yang kurang memuaskan.. contohnya macam post laju kat B**** aku pergi hari tu.. punya laa lama kena tunggu giliran.. paling sakit hati yg datang kemudian diorang layan dulu..

    depends pada staf pos laju tu agaknya.. kalau staf tu ok, ok la servis dia..

  4. Kalau daftar akaun dengan pihak PosLaju, mereka boleh ambil barang daripada kita di hadapan rumah. Hanya hubungi mereka dan mereka akan datang. Ramai peniaga online guna cara macamni untuk jimatkan masa mereka. 🙂

    • ejam says:

      insyaAllah suatu hari nanti akan buat begitu selepas order benar-benar sudah cukup banyak, buat masa ini hanya beberapa order saja boleh dan mampu untuk hantar ke kaunter poslaju. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.