3 Kotak Kad Nama Berjaya Dihabiskan Ketika #SBB2014 #SBBYeos2014

image

Sabtu lepas aku berjaya ke Majlis Sepetang Bersama Blogger & Yeos 2014 di Saloma Bistro. Perancangan aku untuk berkenalan dengan blogger dan bersembang sudah tercapai. Kalau nak jumpa dengan semua orang yang hadir itu adalah hampir mustahil, maka aku dan Reezluv telah menjalankan aktiviti spam namecard di setiap meja bulat yang ada. Aku habiskan 3 kotak jugalah namecard yang ada.

image

Namecard ini memang ditempah baru dan khas untuk dihabiskan ketika SBB2014 yang lepas, 3 kotak yang dihabiskan itu kira suatu rekod juga buat aku.

image

10 kotak namecard ini aku tempah dengan saudara Eizil yang merupakan salah seorang daripada AJK Majlis SBB2014. Sangat berpuashati dengan kualiti kad ini. Sesiapa yang ingin tempah kad nama atau apa jua material bercetak bolehlah hubungi Eizil selain itu khidmat hosting dan perkara melibatkan blog juga adalah kepakaran beliau.

Sesiapa yang dapat kad nama saya itu bolehlah tinggalkan komen di entri ini. Terima kasih.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

4 Responses

  1. zumal says:

    Design kad Ejam mmg menarik rasa nanti nak buat la kat Eizil

    • Ejam Othman says:

      saya sangat berpuashati dengan hasil yang Eizil berikan.
      1000 keping kad nama tu, makan masa juga nak habiskan nasib baik 3 kotak dah diedarkan di SBB2014.

  2. Hafizul says:

    hehe..saya tak pergi jadi dah komfirm lah tak dapat..emm rekod sebelum ni berapa bro?satu kotak aje ke??hehe

  3. Ismail N says:

    Yup, kawe ada dapat. So kawe singgah lah sini ikut URL di kad tu. Strategi pemasaran offline yang berjaya. Next time kawe pun kena print sama nih…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.