Alhamdulillah Sudah 22 Minggu.

Syukur Alhamdulillah sudah 22 minggu usia kandungan isteriku Norsaritanaini. InsyaAllah ini akan menjadi cahaya mata kami yang ketiga, secara kiraannya yang keempat namun pernah keguguran sekali. Boleh baca kisah keguguran itu di blog isteri saya ini, sedih tapi syukur atas setiap sesuatu yang terjadi.

Kisah buku pink ini simpan lama dah, bukan taknak kongsi di media sosial secara terang-terangan tapi disebabkan pengalaman lampau baiklah didiamkan dahulu pada peringkat awal. Semoga kandung kali ini sihat sejahtera dan doakan kami dapat baby girl yer.

Dijangka kelahiran awal bulan Disember 2017 dan kebetulan kena pula dengan tarikh nikah dan sanding adik bongsu aku, nampaknya abang ngah kau dan keluarga tak dapatlah nak hadirkan diri ke majlis itu.

Ejam Othman

Saya Ejam atau nama sebenarnya Mohd Hairulnizam Bin Othman adalah seorang blogger separuh masa. Kini berkhidmat untuk rakyat jelata. Minat menulis dan merakam gambar sesuai dengan tagline blog ini "Setiap Gambar Ada Cerita". Hubungi atau kenali saya lebih lanjut. Saya juga menyediakan ruang Advertorial berbayar di blog ini.

You may also like...

10 Responses

 1. Anarm says:

  Semoga kandungan sihat, dapat baby girl dan dipermudahkan semua urusan.. Amiinn..

 2. Semoga dpt bby sihat comel

 3. Farha says:

  Moga sihat2 mommy dan baby heee

 4. Lan Careno says:

  Tahniah bro… semoga semuanya dipermudahkan..

 5. Syakilla says:

  Moga moga sihat mommy dan baby heeeee

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.